Over ons

Over ons

Garagebedrijf Aangenend B.V. is in 1951 opgericht door H.J. Aangenend en heeft zich in de loop der jaren verder ontwikkeld als gedegen en betrouwbaar familiebedrijf.


Sinds oorsprong zijn wij gevestigd in Belfeld, deelgemeente sedert 2001 van de Noordlimburgse gemeente Groot-Venlo. Door diverse ontwikkelingen en nieuwbouw beschikken we momenteel over een moderne bedrijfswagenwerkplaats met alle benodigde voorzieningen en een moderne adequate werkplaatsinrichting.

Voor ons is er als familiebedrijf alles aan gelegen, om het persoonlijke contact optimaal te onderhouden en wij zullen dat ook immer nastreven.


Door onze jarenlange ervaring hebben wij diverse gespecialiseerde inkoopkanalen opgebouwd. Daardoor kunnen we tegen zeer scherpe tarieven leveren en repareren. Ons uitgebreide internationale en regionale afzetgebied is hier een overduidelijk bewijs van. Vóór de opkomst van het internet hadden wij al een zeer groot marktgebied. De digitale opmars heeft dit marktgebied bovendien nog groter gemaakt.

Sinds de jaren '70 zijn wij ons meer en meer gaan richten op het gebied van het gerenommeerde merk SCANIA. Daarmee heeft Aangenend B.V. een zeer groot en internationaal klantenbestand opgebouwd; vooral op het gebied van reparatie en verkoop. Inmiddels kunnen wij door onze gespecialiseerde (diagnose)apparatuur alle voorkomende reparaties en onderhoud verrichten aan dit merk.

Ook verrichten we veel onderhoud, APK en reparaties aan andere merken van ons regionale klantenbestand.


Tevens kunnen wij alle reparaties en onderhoud verrichten aan getrokken materieel van alle merken tegen zeer scherpe tarieven.
Dat is voornamelijk te danken is aan onze diverse inkoopkanalen en verworven kennis.


Sinds 1996 zijn wij erkend demontagebedrijf van zware (motor)voertuigen en hebben veel gebruikte onderdelen op voorraad. Wij bezitten een demontage RDW-erkenning voor zware voertuigen en zijn tevens aangesloten zijn bij de Stichting VbV, dat staat voor Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit.


Fijn is het voor u te weten, dat we beschikken over alle benodigde milieuvergunningen.


Door onze zéér relevante up-to-date kennis en optimale ervaring op het gebied van het hedendaagse wagenpark, kunnen wij werken tegen zeer scherpe en vooral concurrerende tarieven.

 Service, kwaliteit, 'n scherpe prijsstelling en persoonlijk contact staan bij ons voorop!

Contact

We horen graag van u

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen of te bellen naar het onderstaande nummer. Wij staan klaar om u te helpen!

Openingstijden

Ma/Vrij

8:30 tot 18:00 uur.

Zaterdag

8:30 tot 12:30 uur.

Zondag

Gesloten.